Debitare si gravare CNC

Explorăm de mult timp prelucrarea lemnului cu tehnologia CNC, reușind astfel să deschidem calea către crearea unor detalii de o precizie și complexitate imposibil de reprodus altfel. Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, ideile devin realitate, lemnul fiind modelat după expresia creativă a clientului. Lucrăm toate tipurile de lemn, aluminiu dur, materiale plastice și rășini.

Suprafață de lucru: 300 x 200 x 25 cm

Debitare și gravare laser

În fabrica noastră, folosim tehnologii care ne permit să personalizăm obiecte de diferite mărimi și materiale, precum lemn, pvc și plexiglas, care garantează acuratețe, flexibilitate și potențialul de a produce serii limitate. Este o tehnică extrem de populară în rândul proiectelor artistice care au nevoie de o abordare tehnică.

Suprafață de lucru: 90 x 60 cm

Printare 3D

Cu ajutorul imprimantei 3D, transformăm în realitate detalii care există doar în schițe. De la elemente care intră în componența proiectelor de inginerie și arhitectură, la machete și adaptoare pentru diferite utilaje, imprimarea 3D deschide uși către o serie de aplicații inovatoare și practice. De asemenea, permite fabricarea rapidă și personalizată a prototipurilor și componentelor, accelerând procesul de dezvoltare și inovare în diverse industrii.

Diferite tipuri de materiale: PLA, ASA, petG, ABS
Suprafață de lucru: 35 x 35 x 30 cm